HVEM VI ER

Om oss

 
 
25542446_1705228236218180_6288563912108829262_o.jpg
 

Kjærlighet for faget

Helt siden 1980 har Hanne Fonn skapt en atmosfære av kreativitet og finesse. Hannes Frisører er en av Trondheims lengstlevende salonger, med drift på Leüthenhaven i snart 40 år. 

Salongen har noen av landets, og verdens, beste frisører. Frisørene har høstet titler fra blant annet NM, EM, Trondheim Open og VM, og vant i 2017 bronse i VM i Paris. Hanne selv har hentet titler fra blant annet EM. 

Vårt mål har alltid å sette kunden i fokus. Hos oss kan du oppleve en åpen og luftig atmosfære, hvor kreativitet, kompetanse og humor regjerer. Flere av våre frisører har lang erfaring i bransjen. 

Det som driver frisørene våre en absolutt kjærlighet. Kjærlighet for faget, mennesker og håndverk. Vi ønsker at du skal føle deg distansert fra dagliglivet når du besøker oss. Kompetanse er en viktig del av dette, og deltakelse i konkurranser verden over beviser bredden noen av våre frisører mestrer. 

 
 
 

Finesse og kreativitet 

Vi ønsker å kunne gi deg det absolutt beste frisør-verden har å by på. Når du besøker Hannes Frisører skal du kjenne kjærligheten som ligger bak, og vi elsker å bli utfordret. Finesse og kreativitet er noe ikke bare driver bransjen, men spesielt oss. Dette lever vi for å vise for deg. 

Det at flere av våre frisører har utmerket seg i konkurranser innenfor faget, gjør at disse frisørene har en større bredde å tilby deg. De har god kjennskap til og er meget oppdatert innen bransjens siste nyheter og moter. 

Hos oss vil du finne frisører med både Svennebrev og Mesterbrev.

Ta en dag fri, nyt gleden av en god behandling og slipp taket. Kontakt oss og bestill en time i dag.